VY-US breidt uit !

De tijd vliegt. Het is reeds sinds september 2004 dat we actief zijn in ons kantoorgebouw aan de Engelse Wandeling 74 te KORTRIJK-MARKE.

Door de groei van ons kantoor de afgelopen jaren van 5 naar 7 advocaten heeft dit gebouw haar limieten bereikt. We hebben gezocht naar een snelle oplossing en kunnen melden dat ons kantoor in de komende maanden zal uitgebreid worden met een aanbouw die tot 4 bijkomende medewerkers zal kunnen huisvesten.

Geen dag te vroeg want we kunnen u bovendien melden dat vanaf september we een nieuwe stagiair (Valerie STRAGIER) mogen verwelkomen die haar stage zal doen bij ons kantoor. Zij heeft reeds met onderscheiding haar master in de rechten behaald in 2016 en volgt thans nog een bijkomende “Master na Master” Vennootschapsrecht aan de KU Leuven, campus Brussel.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding van ons kantoor ons zal toelaten u verder en nog beter van dienst te zijn, met nog meer persoonlijke betrokkenheid, deskundigheid, gedrevenheid en oog voor detail dan voorheen .