Elien DE VOS

Elien DE VOS is geboren te Kortrijk op 8 juni 1990.

Zij volgde haar middelbare studies aan de Pleinschool (Leiekant) te Kortrijk waar zij in 2008 haar diploma Latijn-Moderne Talen behaalde.

Na het eerste en het tweede bachelorjaar gevolgd te hebben aan de KU Leuven afdeling Kortrijk, studeerde zij in juli 2013 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de KU Leuven.

In juli 2014 behaalde zij, eveneens aan de KU Leuven, een Master na Master diploma in het Notariaat, waardoor zij een ruime interesse ontwikkelde in vele rechtsgebieden.

Op 1 oktober van datzelfde jaar werd zij ingeschreven aan de Balie Kortrijk, met Mr. Johan VYNCKIER als haar stagemeester, om op 1 oktober 2017 opgenomen te worden op het tableau van advocaten van de Balie Kortrijk.

In juli 2018 besliste zij om de Balie te verlaten en startte zij als bedrijfsjuriste bij Vandelanotte Accountancy. In mei 2019 vervoegde zij echter opnieuw ons kantoor, ditmaal als juriste (i.p.v. als advocaat-medewerker).
Als juriste bij het kantoor is zij actief in diverse rechtsgebieden die het kantoor behandelt, zoals contracten- en verbintenissenrecht, vastgoedrecht, vennootschapsrecht, handelsrecht en economisch recht, insolventie- en beslagrecht, familiaal vermogensrecht, …